Tukli svoje žene i očeve

Regionalne vesti - Subota 14.03.2015 - 15:23

U leskovačkom kraju uhpašena su tri muškarca, u odvojenim slučajevima, zbog nasilja u porodici, odnosno, sumnje da su tukli svoje žene, bivše žene i očeve.

Ilustracija Ilustracija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, juče su uhapsili i priveli zameniku osnovnog javnog tužioca M.K. (1968) iz Leskovca zbog sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici.

M.K. (1968) iz Leskovca se tereti da je 11. marta oko podneva, psihički i fizički maltretirao člana domaćinstva, tako što je prilikom susreta na ulici uputio ozbiljne pretnje a zatim rukom udarao u lice.

D.S. (1972) iz okoline Leskovca se tereti da je juče u popodnevnim časovima psihički i fizički maltretirao člana domaćinstva sa kojim živi, tako što ga je vređao a zatim rukom udarao u glavu nanevši mu laku telesnu povredu. Kvalifikovanje povreda izvršio je dežurni lekar bolnice u Leskovcu.

Sudija za prethodni postupak je osumnjičenom odredio pritvor.

M.P. (1974) iz Lebana se tereti da je juče u večernjim časovima psihički maltretirao članove porodice tako što ih je vređao i upućivao im ozbiljne pretnje.

Osumnjičeni će u zakonskom roku biti priveden zameniku osnovnog javnog tužioca u Lebanu.

juGmedia

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: