U grudnjaku putnice pronašli heroin

Regionalne vesti - Sreda 17.01.2018 - 08:05

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Prokuplju zaplenili su više od kilogram heroina i uhapsili V. A. (43) iz okoline tog grada

Otkriveno više od kilograma heroina FOTO: MUP Srbije Otkriveno više od kilograma heroina FOTO: MUP Srbije

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Prokuplju zaplenili su više od kilogram heroina i uhapsili V. A. (43) iz okoline tog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je počinila krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je, nakon višemesečnog operativnog rada, na ulazu u Prokuplje zaustavila autobus koji saobraća na relaciji Niš-Kuršumlija.

U grudnjaku i oko struka putnice autobusa, koja je pregledana u službenim prostorijama, pronađena su dva pakovanja u obliku kaiša, sa 1.058,91 gram praha za koji se sumnja da je heroin.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva osumnjičenoj je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti sprovedena tužiocu u Prokuplju.

Novosti, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: