U Nemačkoj preminuo jedan radnik "Tigra"

Regionalne vesti - Nedelja 26.04.2015 - 20:15

Jedan od povređenih radnika „Tigar Tyers“-a, koji su zbog teških opekotina u petak prebačeni u Nemačku, Dragan Sokolović preminuo je noćas „usled dužeg udisanja vrelih gasova koji su izazvali unutrašnje povrede pluća“, saopštila je kompanija.

Foto: Južne vesti Foto: Južne vesti

Ostala dvojica povređenih koji su sa njim prevezeni u Bohum Dejan Mladenović i Miodrag Panić za sada su, piše u saopštenju, nepromenjenog stanja i lekari u Nemačkoj vode borbu za stabilizaciju njihovog zdravstvenog stanja.

Kompanija je obaveštena od "SOS International"-a da je stručni tim Univerzitetske klinike u Bohumu saopštio da je u nedelju u 3 sata ujutru Dragan Sokolović, rođen 9. januara 1972. godine, radnik Održavanja u "Valjari", podlegao povredama – piše u saopštenju.

Stručni tim lekara, kažu u Kompaniji, učinio je sve što je medicinski moguće u jednoj od najmodernijih ustanova za lečenje opekotina u ovom delu sveta.

Nažalost, opekotine su takva vrsta povreda da se neželjene posledice i komplikacije javljaju tek nakon nekoliko dana. Neželjene posledice koje su se desile kod Dragana Sokolovića nije bilo moguće sanirati - prenose iz Kompanije stručno mišljenje lekara iz Bohuma.

Od trojice radnika koji su bili smešteni u Opštu bolnicu u Pirotu, Nebojša Jovanović je u subotu pušten na kućno lečenje. Ostala dvojica povređenih Saša Veljković i Boban Blagojević u stabilnom su stanju.

Veljković će, prema procenama lekara, najverovatnije u ponedeljak biti pušten kući, a Blagojević će zbog povreda šaka biti upućen na konsultacije u Niš, na Kliniku za rekonstruktivnu hirurgiju.

Iz Kompanije "Tigar Tyres" u saopštenju izražavaju „iskreno i najdublje žaljenje zbog  gubitka kolege“ i kažu da će porodici nastradalog kolege pružiti  svu neophodnu pomoć i podršku.

Autor Marija Penčič, Južne vesti

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: