Uhapšen vlasnik voćnjaka koji je pretukao kradljivca jabuka

Regionalne vesti - Sreda 28.09.2016 - 14:36

Zbog sumnje da je u okolini Prokuplja pretukao muškarca koji je brao jabuke u njegovom voćnjaku, a potom mu i zapalio automobil, uhapšen je vlasnik voćnjaka kome se na teret stavlja krivično delo zlostavljanje i mučenje.

Vlasniku voćnjaka na teret se stavlja krivično delo zlostavljanje i mučenje; Foto: Free Images Vlasniku voćnjaka na teret se stavlja krivično delo zlostavljanje i mučenje; Foto: Free Images

Kako se navodi u saopštenju policije, 42-godišnjem zakupcu voćnjaka B. R. određeno je zadržavanje do 48 sati i on će biti sproveden na salušanje osnovnom javnom tužiocu u Prokuplju.

Inače, prema nezvaničnim podacima, incident se dogodio na zadružnom imanju u okolini Prokuplja kada je zakupac voćnjaka navodno uhvatio u krađi čoveka koji mu je brao jabuke.

Nakon verbalnog, usledio je fizički obračun u kome je deblji kraj izvukao kradljivac iz okoline Kuršumlije, a sumnja se da je B. R. nakon toga zapalio i njegov automobil „reno clio“ koji je nedaleko odatle bio parkiran.

Oštećeni čovek koji je navodno uhvaćen u krađi je slučaj prijavio policiji, a kako saznajemo, u izjavi je naveo i da nije znao da su jabuke u privatnom, već u državnom vlasništvu.

Južne vesti, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: