VL: Sukob SNS-a i Nove Srbije

Regionalne vesti - Subota 29.03.2014 - 10:58

Predsednik Skpštine opštine Vlasotinca Nenad Stojković podneo j je ostavku na tu funkciju u petak, jer je kako je naveo u obrazloženju njegova ostavka plod odluke da ne pravi „trule kompromise“ sa čelnikom Nove Srbije u Vlasotincu Boškom Stančićem.

Stojkoviću muka Stojkoviću muka "trule koalicije" (Foto: vlasotince.org.rs)
„Ne gajim uverenje da će do promene funkcionisanja opštinske vlasto doći kroz delovanje ovakve Opštinskog odbora SNS-a u čijem radu najveći uticaj ima predsednik OO Nove Srbije Boško Stančić, zbog čega je prisutno ogromno  nezadovoljstvo članova SNS-a. Ili je moguće, ali ja nisam u stanju, pa taj zadatak prepuštam nekome drugome“, navodi Stojković
 
Stojković, diplomirani ekonomista, izabran je za odbornika sa liste GG „Privrednici“ Vlasotinca, koja se kasnije spojila sa SNS-om. On je rekao da će svoj odbornički mandat staviti na raspolaganje Jovanu Stojanoviću, nosiocu izborne liste GG Privrednici.
 
„Znam da je u politici, kao i u životu uopšte, neophodno praviti kompromise, ali smatram takože da su samo zdravi kompromisi dobri“, navodi Stojković. 
 
JuGmedia, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: