Vršnjaku polomio obe ruke

Regionalne vesti - Četvrtak 19.03.2015 - 07:59

Učenik niške mašinsko-tehničke škole „15. maj“ A. N. (18) polomio je metalnom palicom obe ruke svom vršnjaku Nemanji Jankoviću, maturantu tehničke škole „12. februar“.

Foto: Shutterstock Foto: Shutterstock


Stravičan napad dogodio se u zajedničkom dvorištu ove dve obrazovne ustanove u utorak, kada je A. N. naneo Jankoviću više udaraca po telu dok ovaj nije pao, a potom ga je brutalno šutirao.

Pretučeni mladić je prebačen u bolnicu, gde su mu konstatovani višestruki prelomi obe ruke i brojni hematomi. Motiv napada se još utvrđuje, a sumnja se da je A. N. bio izvršilac naručenog premlaćivanja.

Nemanja tvrdi da je A. N. imao nameru da ga ubije te da se spasao jer je rukama zaštitio glavu.

- Bio sam u učionici kad me je jedan mladić, inače moj komšija iz sela Balajnac, pozvao da izađem u dvorište, gde me čeka A. N. Začudio sam se što mi se on uopšte obraća jer s njim ne razgovaram, a A. N. znam samo iz viđenja. Čim sam otvorio vrata, video sam šipku kako se obrušava prema meni.

Rukama sam pokrio glavu, a mladić, maskiran kapuljačom i naočarima, zadao mi je seriju udaraca. Pao sam na kolena, šutnuo me je, a tad sam čuo momka koji me je pozvao da izađem kako kaže: „Dosta mu je bilo!“ Uspeo sam da dopuzim do ulaza u školu i tu sam se onesvestio - priča mladić.

Niška policija je saopštila da je protiv A. N. podneta krivična prijava za nanošenje teških telesnih povreda, a on je pušten da se brani sa slobode.

Kurir

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: