Završena "Nisomnija"

Regionalne vesti - Nedelja 22.06.2014 - 10:47

Drugo festivalsko veče “Nisomnije” obeležio je žanrovski drugačiji program pa se umesto „live“ bendova na bini našao veliki broj di-džejeva među kojima se posebno istakao Steve Lawler, legenda britanske house scene.

Završno veče Nisomnije, juznevesti.com Završno veče Nisomnije, juznevesti.com

Ono što je svakako bio prvi utisak, jeste znatno veća posećenost druge festivalske večeri.

Uvertiru u drugo festivalsko veče napravili su di-džejevi iz Niša koji su nakon sat vremena kašnjenja okupili čak nekoliko stotina Nišlija.

Publika se još više uvećala tokom nastupa di-džejeva iz Slovenije i Beograda.

“Nice 7” je očigledno napravio izvanrednu house atmosferu koja je cenjenom britanskom di-džeju Steve Lawrel-u postavila standard koji mora opravdati.  

On je u višečasovnom nastupu opravdao činjenicu da je kao veliko internacionalno ime bio hedlajner festivala.

- Ako je ovo gradski festival niko od njega ne treba da ima zaradu.

Ovaj festival treba da Nišlijama služi za dobar provod.Ove godine nam je “Freedom music” sponzorisao line up pošto je finansijski jako teško organizovati Nisomniju.

Niš mora da shvati da ovaj festival puno košta a da para nema I da je suviše teško organizovati nešto sa ovakvim line up-om.

“Nisomnija” mora da se makne iz birokratije i iz gradske kuće jer je jako komplikovano da taj festival bude pod okriljem grada - poručio je umetnički direktor festivala Milkan Đerković.

Nakon nastupa Steve Lawrel-a miksetu je preuzeo britanski di-džej Yousef koji je publiku u Nišu vodio do ranih jutarnjih časova.

Juznevesti.com, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: