Konačno Centar za estetiku u Vranju (FOTO)

U fokusu - Utorak 08.07.2014 - 09:09

Vranje je konačno dobilo Centar za estetiku koji poseduje najsavremenije aparate za trajnu epilaciju. U Estetik centru “Sveti Stefan” uklanjanje neželjenih dlačica radi se IPL aparatima.

Jedan od tretmana u salonu Jedan od tretmana u salonu

Za ovu metodu interesovanje je veliko kako kod žena tako i kod ovdašnjih muškaraca.  

IPL aparati pripadaju novoj  generaciji aparata koji za uklanjanje neželjenih dlaka koriste lasersku energiju. Aparat se koristi za različite namene upotrebom različitog snopa svetlosti.

Koristi se za različite probleme na koži kao što su neželjene dlačice, akne, staračke, fleke, ožiljke, ali i za podmlađivanje kože lica i peglanje bora.

Gordana Jaziković vlasnica Estetik centra kaže da se konkretno kod epilacije tretiraju dlake na svim delovima tela kod žena i muškaraca bez štetnih posledica po zdravlje.

- Ovaj postupak IPL aparatom potpuno je bezbedan ne iritira i ne oštećuje kožu.

Zainteresovanost je velika kako žena tako i muškaraca posebno kod osoba koje imaju problem uraslih dlaka, ali i problem sa rastom dlaka na drugim delovima tela, bradi, nausnicama, nogama grudima i leđima kod muškaraca.

Jednom rečju moguće je uraditi trajnu epilaciju na svim delovima tela – objašnjava Jazikovićeva.

Prema njenim rečima pre tretmana, dlake ne bi trebalo depilirati, jer kako kaže “laser voli jači koren dlake”.

Aparat se koristi i za uklanjanje kapilara na licu i telu, peglanje bora i podmlađivanje kože.   

Neželjene dlake su zajednički problem i muškaraca i žena. Često mogu biti uzrok frustracija i kompleksa, kaže Jazikovićeva navodeći da je IPL aparat efikasan za uklanjanje akni ne samo kod mladih u pubertetu već i kod starijih osoba.

Tretmani se kaže ona rade na 20 do 25 dana, potrebno je od tri do šest tretmana što opet zavisi od više faktora.

 – Pre svih tu je hormonski status regije koja se tretira, brzina rasta dlake i njena gustina. Svi parametri se postavljaju za svaku osobu posebno, prvi tip kože je svetlija dlaka i ten.

Drugi tip je svetli ten tamna dlaka i treći tip je tamna dlaka tamni ten – napominje vlasnica Estetik centra “Sveti Stefan”.

U Centru se primenjuje i moderna visokoefektivna metoda tretmana koju karakteriše aplikovanje akustičnih talasa na ugrožene regije tela.

Kombinacijom kavitacije limfne drenaže vidno se smanjuje tvrdokorni  celulit za samo 15 dana .

- Sondom kojom se prelazi preko ugrožene regije bukvalno se drobi celulit. Tretman se radi na tri dana traje desetak minuta, a odlične rezultate daje u kombinaciji sa kavitacijom koja topi masne naslage.

Aparat RVT zateže kožu i otklanja strije neposredno posle porođaja. Ovaj aparat primenjuje se u ortopediji, reumatologiji i fizikalnoj medicini – kaže Jazikovićeva.


 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju U fokusu

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: