NEPOSLUŠNI VRANJSKI POLITIČARI: Pa kad Srbija nema more

U fokusu - Sreda 22.07.2015 - 10:37

Uprkos preporukama premijera Aleksandra Vučića da se godišnji odmori provodi u Srbiji, većina političara iz Vranja svoj novac potrošiće u inostranstvu.

Što bi bilo lepo: plaža ispred stepenica FOTO FB strana Što bi bilo lepo: plaža ispred stepenica FOTO FB strana

I ove godine, Grčka je omiljena destinacija predsednika političkih stranaka, bez obzira na ekonomsku krizu u toj zemlji i vaučere koje Srbija daje za letovanje u nekom od srpskih odmarališta.

Gradonačelnik Vranja i predsednik GrO SPS Zoran Antić je u ovom trenutku na letovanju u Grčkoj, u mestu Iraklica. Predsednik Skupštine i GrO DS Slobodan Stamenković još ne razmišlja o destinaciji.

– Ove godine zbog preobimnog posla u julu i avgustu, najverovatnije na odmor idem u septembru. Nisam razmišljao o destinaciji, ali u svakom slučaju me političke igre ne zanimaju.

To sa vaučerima je čista zabava za narod i smatram da će svako da ide tamo gde mu najviše odgovara i u skladu sa svojim mogućnostima – kaže Stamenković.

Predsednik SDS u Vranju Igor Andonov kaže da je spremio 2.000 evra za Siciliju.

– Idem na Siciliju 10. avgusta. Stvarno ne znam gde bi to mogao da provedem godišnji odmor u Srbiji, jer sam čovek koji voli more, a nisam kriv što Srbija nema more.

Uz svo poštovanje premijeru, svoj godišnji odmor ću provesti na moru i ne trebaju mi nikakvi vaučeri. Dakle, biću neposlušan – kaže Andonov.

I predsednik SDPS i gradski većnik Aleksandar Stajić kaže da je odmor proveo u Grčkoj, na ostrvu Evia, ali da je to letovanje bilo skromno.

– Sa porodicom sam bio u Grčkoj, ali je to bilo onako skromnije letovanje. Potrošio sam oko 700 evra.

Nama je već tradicija da idemo u Grčku jer nam je blizu. Moje dete drugačije letovanje ne bi razumelo, tako da je to sa Srbijom i vaučerima vrlo diskutabilno.

Na kraju, kada Srbija bude imala more, nema problema – kaže Stajić.

Predsednik Jedinstvene Srbije u Vranju Dejan Manić javio nam se direktno iz Grčke.

– Ja sam trenutno na moru i mnogo mi je lepo. Kao i svake godine, svog odmor provodim u Grčkoj, a ovog leta na Halkidikiju.

Lično nisam poslušao premijera da letujem u Srbiji, ali sam ga poslušao da naš objekat na Besnoj Kobili uvrstim u objekte koji pružaju usluge domaćeg turizma.

Dakle, za letovanje na Besnoj Kobili dobija se popust od 5.000 dinara – kaže Manić i dodaje da će za letovanje ove godine da potroši do 1.000 evra.

Jedini „poslušan“ među vranjskim političarima za sada je poverenik SNS Goran Nikolić. On će letovati u Srbiji, bar tako kaže.

– Valjda sam zaslužio godišnji odmor. Još uvek u Vranju imam posla, pa posle 25. jula ću negde sa porodicom da odem.

Najverovatnije da ću odmor provesti u Srbiji, ali gde tačno još uvek ne znam. Poslušaću premijera – kaže Nikolić.

On na kraju dodaje da je za letovanje spreman da izdvoji od 300 do 500 evra po osobi, a ima ih četvoro u porodici. Za Srbiju, kaže, i više nego dovoljno.

autor: Aleksandar Aca Stojković
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju U fokusu

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: