Ugrizla je policajca kada joj je zatražio dokumenta / VIDEO

Zivot i stil - Subota 24.02.2018 - 11:34

Jedan indonežanski policajac naišao je na neočekivani otpor žene na motociklu, koju je zaustavio zbog toga što nije nosila kacigu na glavi.

"Ti mi kupi kacigu!" FOTO: YouTube printscreen

Budući da je, po zakonu, zabranjeno voziti motocikl bez kacige na glavi, policajac je zaustavio ženu i zatražio joj dokumenta, da bi joj napisao kaznu. Međutim, umesto da mu da isprave, žena je počela da odguruje saobraćajca, vičući:

"Ti mi kupi kacigu!"

Pošto je policajac bio uporan i ponovo joj tražio vozačku dozvolu i dokumenta, žena je sela na motocikl i pokušala da pobegne.

Ne mogaviši drugačije da izađe na kraj sa njom, policajac je stao ispred motora, kako bi je sprečio da se odveze. Žena je tada skočila sa dvotočkaša i počela da grize policajca za ruku.

Uprkos bolnom ugrizu, policajac je uspeo da ostne smiren, pa se na kraju čak i nasmejao. Ceo incident je okončan privođenjem žene, kojoj će biti izrečena kazna.

 

B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zivot i stil

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: