Dinamo dočekuje Borču

Lokalni sport - Subota 31.10.2015 - 10:04

Fudbaleri Dinama iz Vranja u utakmici 12. kola Prve lige Srbije na domaćem terenu igraju u nedelju od 13:30 sa ekipom BSK Borča.

Dinamu pobeda imperativ. Foto: Sportski savez. Dinamu pobeda imperativ. Foto: Sportski savez.
Dinamo će predvoditi novi tandem trenera Vladimir Petrović i Branko Đaković. 
 
Petrović kaže da je o angažovanju u Dinamu imao pregovore i pre nego što su Vranjance vodili treneri Štrbac i Radanović, ali da je prepreka za preuzimanje Dinama bila Petrovićeva profi licenca, koju je u međuvremenu dobio.
 
- Zatekao sam tim koji je dobro reagovao na promenu trenera i od koga ću u naredna četiri meča da pokušam da izvučem maksimum. Sa upravom Dinama smo postigli dogovor da tim vodim do kraja jesenjeg dela prvenstva, a o eventualnom nastavku razgovaraćemo kasnije. BSK Borča je odličan tim koji ima mlade igrače i koji igra veoma hrabro na gostujućim terenima. Uz napadačku igru i potencijal koji imammo, možemo i do pobede - smatra trener Petrović.
 
Fudbaler Dinama Miloš Janićijević je ocenio da su igrači sami krivi, jer su lošim partijama uslovili da dođe do smene trenera Radanovića.
 
Ocena fudbalera i trenera Dinama je da utakmica sa Borčom neće biti laka. Dinamo u meč ulazi bez povređenih Đakovca, Đurića i Ananija. 
 
 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: