Delije u akciji dobrovoljnog davanja krvi

Lokalni sport - Subota 31.01.2015 - 10:28

Vranje - Navijačka grupa Delija Sever-Delije Vranja po drugi put će održati akciju dobrovoljnog davanja krvi u Vranju 4. februara.

Zvezdaši u kampanji za što veći broj davalaca krvi Zvezdaši u kampanji za što veći broj davalaca krvi

Akcija će biti organizovana u prostorijama Učiteljskog fakulteta od 9 do 18 časova.

Navijači Crvene zvezde napominju da je prethodna akcija u Vranju bila više nego uspešna pa se stoga nadaju da će je ovoga puta nadmašiti.

Ovo nije samo poziv za sve Zvezdaše, nego i za sve plemenite ljude koji žele da pomognu.   

Nadamo se da ćemo uz vašu pomoć i promovisanje ove kampanje, privući što veći broj davalaca  i najvećim činom ljudske solidarnosti mnogima pomoći da se brzo oporave, prevaziđu bolesti i povrede nekome i spasiti život, navedeno je u saopštenju Delija koje je dostavljeno OK Radiju.

Istog dana navijačka grupa Crvene Zvezde poznatija kao Delije Sever će po šesti put organizovati veliku akciju dobrovoljnog davanja krvi u Beogradu u Pres centru Fudbalskog Kluba Crvena Zvezda na zapadnom delu stadiona Marakane.

Kako se saznaje prošle akcije su bile iznad svih očekivanja i pokazalo se da Delije mogu da okupe veliki broj davalaca krvi u ostvarivanju cilja, doniranja što više jedinica krvi koji bi nekome pružile nadu i mogućnost za bolji život.

 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: