Dinamo iskusio snagu OFK-a

Lokalni sport - Subota 09.08.2014 - 09:29

Vranje – Tri mlade selekcije fudbalskog kluba Dinamo izgubile su, u prijateljskim utakmicama od svojih vršnjaka od superligaša OFK Beograda. Petlići sa 5:0, pioniri 6:0, a kadeti sa 4:0.

Selekcije Dinama pre polaska na put Selekcije Dinama pre polaska na put

- Pioniri OFK Beograda su nas potpuno nadigrali u svim segmentima igre, utakmica kadeta je bila izuzetno kvalitetna i rezultat nije srazmeran prikazanom, kod petlića je takođe bila evidentna razlika u kvalitetu i fizičkim predispozicijama između ekipa.

Videli smo snagu OFK Beograda koji ima u svakoj selekciji dvadesetak igrača podjednakih kvaliteta što nije slučaj sa nama.

Ovo je bilo veliko iskustvo za nas. Utakmice koje nam pružaju mnogo toga, da shvatimo kolika je razlika u kvalitetu i da izvučemo pouke da samo kvalitetnim možemo da se na neki način približimo eliti.

Gostovali smo Crvenoj Zvezdi, sada OFK Beogradu, nadam se da ćemo nastaviti tu praksu odigravanja utakmica sa prvoligaškim ekipama, jer je to velika stvar za nas.

Veliku zahvalnost dugujemo treneru pionira OFK Beograda i bivšem fudbaleru Dinama Zlatka Krmpotiću preko kog smo i otišli u Beograd.

U našoj ekspediciji bilo je 47 dečaka iz tri selekcije – navodi za OK Radio Joca Ristić, koorinator svih Dinamovih mlađih sellekcija.

Dušan Đorđević

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: