Dinamo sa Pivarom u Čelarevu

Lokalni sport - Petak 13.11.2015 - 10:09

Fudbaleri Dinama iz Vranja u utakmici 14. kola Prve lige Srbije u subotu igraju u gostima u Čelarevu sa ekipom ČSK Pivara.

I jedan bod bi bio uspeh za Dinamo. Foto. Sportski savez I jedan bod bi bio uspeh za Dinamo. Foto. Sportski savez
Protivnik će im biti nekadašnja superligaška ekipa ČSK Pivare, koja se nalazi u gornjem delu tabele na 4. mestu, dok je Dinamo na 11. poziciji, od ukupno 16 klubova u ovom rangu takmičenja.
 
Trener Dinama Vladan Petrović izjavio je da ima dosta problema oko sastava tima.
 
- Nekoliko igrača imalo je tokom nedelje virusne i stomačne infekcije i ja u ovom trenutku ne mogu reći koji igrači i koliko će biti spremni za utakmicu u Čelarevu.
 
Na povrede su se žalili Stvarić i kapiten Kostić, raduje me povratak Milenkovića, a i dva internacionalca Ašile i Dijabi su polovično spremni za napore koje iziskuje jedan prvenstveni meč. 
 
ČSK sam gledao u Kragujevcu, prošlog vikenda, i mogu reći da se radi o vrlo jakom timu. Mi idemo da ostvarimo što bolji rezultat a bio bi zadovoljan i osvajanjem jednog boda - rekao je Petrović.
 
Petrović jeocenio da Dinamo do kraja šampionata osim ovog susreta očekuje i jako bitna utakmica u Vranju sa Proleterom iz Novog Sada.
 
Utakmica ČSK Pivara i Dinama igra se u subotu od 13 časova u Čelarevu. 
 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: