Dizači tegova na Gala Kup-u

Lokalni sport - Petak 12.12.2014 - 07:58

Vranje - Klubovi za bodibilding i dizanje tegova Monica iz Vranja i Morava iz Vladičinog Hana biće učesnici 20. Gala Kup-a, otvorenog prvenstvu u powerliftingu koje će u subotu biti održano u Nišu.

Foto: Arhiva, OK Radio Foto: Arhiva, OK Radio

Očekuje se učešće 40 takmičara.

Danijel Jovanović u kategoriji do 82 kg i junior Nikola Spasov u kategoriji do 90 kilograma predstavljaće klub Monica iz Vranja.

- Takmičari su u top formi i opravdano očekujemo medalje. I ovoga puta izostala je podrška grada, učešće na prvenstvu finansira klub i sami takmičari. To je razlog što ne nastupa veći broj takmičara – kaže vlasnik Monice Dejan Tasić.
 
Iz kluba Morava učestvuju juniori, trinaestogodišnja Vladana Radonjić u ženskoj kategoriji do 67,5 kg i Aleksandar Ilić u teškoj kategoriji, preko 120 kg.

 - Očekujemo dve zlatne medalje – kaže predsednik kluba Aleksandar Stanković.

Takmičenje se održava po IPF pravilima u powerliftingu RAW – klasik bez bandažera i EQ.

Na prvenstvu se mogu koristiti bandažeri za kolena, ili celokupna jednoslojna oprema, kažu učesnici.

Posebno će se rangirati takmičari koji učestvuju bez opreme od takmičara koji učestvuju sa opremom u kategorijama subjuniori, junior, seniori i veterani.
 
Takmičari koji nemaju klub mogu se učlaniti u neki od klubova na samom takmičenju, poručuju iz Monice i Morave.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: