FK Dinamo: Krive sudije i kartoni, pa onda i mi?!

Lokalni sport - Nedelja 06.07.2014 - 09:33

Vranje - Fudbalski klub Dinamo, takmičio se u sezoni 2013-14. godine u Niškoj fudbalskoj zoni gde je nastupio sa ukupno 19 igrača (šest igrača dovedenih sa strane, šest iz omladinskog pogona i sedam seniora iz Vranja), stoji na početku Izveštaja koji je o radu kluba dostavio stručni štab Skupštini kluba, a u koji uvid ima OK Radio.

FK Dinamo FK Dinamo

- Ukupno je odigrano 30 utakmica, a na kraju jesenjeg dela prvenstva Dinamo je zauzelo prvo mesto sa pet bodova prednosti u odnosu na drugoplasiranog. U nastavku, u prolećnom delu prvenstva, spletom nekih čudnih okolnosti, odnosno FK Dinamo je u prva tri kola dobio ukupno 18 žutih i dva crvena kartona, što je desetkovalo ekipu i  nismo bili u mogućnosti da se takmičimo sa ukupnih 100 odsto snage - stoji u Izveštaju stručnog štaba.

- Sve što je navedeno rezultiralo je time da smo u nastavku prvenstva izgubili bodovnu prednost, od pet bodova, a dva kola pred kraj prvenstva imali smo osigurano drugo mesto i igranje u baražu za popunu Srpske lige Istok. Takođe, u ovom periodu se dešavaju neke čudne stvari koje su za FK Dinamo i klub takvog renomea neprimerene, odnosno u 27. kolu na gostovanju dolazi do situacije da igrač nastupa sa parnim kartonima, zašta nas disciplinska komisija kažnjava oduzimanjem jednog boda, a nedugo, ponavlja se ista situacija, u 29. kolu, na gostovanju koje je bilo presudno za očuvanje drugog mesta i igranja u baražu, doalzimo u situaciju ponovnog nasrupa igrača sa parnim kartonima gde nas disciplinska komisija kažnjava oduzimanjem 3+2 boda. Time, na kraju, zauzimamo treće mesto, bez prava igranja u baražu - stoji dalje u Izvešatju.

- FK Dinamo, u sezoni 2013-14. imao je svoju prepoznatljivu igru,  kao domaćin i na gostovanjima, dobro se i vredno radilo, uslovi za rad su bili vrlo dobri, imali smo sve što nam je bilo neophodno za nesmetano odvijanje treninga i organizaciju utakmica i da se nisu desile okolnosti koje su navedene FK Dinamo bi sigurno naredne sezone igrao u većem rangu -završene su reči Izveštaja stručnog štaba, gde se jasno vidi pečat FK Dinamo, ali ne i potpis onog koji ga je sastavio.      

Dušan Đorđević

 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: