Futsaleri krenuli sa pripremama

Lokalni sport - Petak 22.08.2014 - 08:13

Vranje – Futsaleri kluba malog fudbala Vranje zvanično su krenuli sa prpremama za nastupajuću sezonu u Prvoj futsal ligi Srbije, a kompletne pripreme obaviće u Vranju.

KMF Vranje KMF Vranje

- Prvenstvo za najbolje klubove u malom fudbalu u Srbiji počinje 21. septembra i do tada imaćemo dovoljno vremena da se uigramo i akcenat bacimo na taktičku i tehničku nadogradnju mladih igrača koji polako stasavaju u standardne prvotimce.

Svi naši futsaleri učestvovali su ovog leta na turnirima u malom fudbalu i osvajali ih što znači da su fizički spremni – kaže za OK radio Goran Jović Beli trener kluba

U nastupajućoj sezoni prvu futsal ligiu, pored KMF Vranje, činiće ekipe: Ekonomc (Kragujevac) Sas (Zrenjanin), Novi Pazar, Smederevo, Kopernikus (Niš), Kalča (Niš), Bečej, Fontana (Čačak), Zemun, Vinter sport (Niš) i Nova Pazova.

U petak 22. avgusta, održaće se konferencija prvoligaša na kojoj će biti izvučeni takmičarski brojevi klubova i tada će se saznati ko će biti protivnik Vranjancima u prvom kolu šampionata.

Dušan Đorđević
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: