Futsaleri pred ispadanjem

Lokalni sport - Nedelja 06.04.2014 - 19:40

Vranje - Futsaleri Vranja izgubili su u, pretposlednjem 17. kolu Prve futsal lige Srbije, od ekipe Marbo Sas Maks bet, u Zrenjaninu sa 5:3, poluvreme 1:2 i doveli sebe pred ispadanjem iz lige.

KMF Vranje KMF Vranje


Ušli su Vranjanci u meč sa velikom željom da pobede i obezbede opstanak, ali protiv sebe su imali trenutno drugoplasiranu ekipu iz Zrenjanina i prema njihovim navodima slabo suđenje.

-  Igrali smo dobro, poveli sa 2.0, poluvreme dobili sa 2:1, a onda su sudije rešile meč. Nismo mogli, ujedno, protiv dobre ekipe Sas Marbo i protiv sudija. Pitamo se, zašto se, uopšte, igra futsal kad su sudije neprikosnovene, rešavaju sudbinu ekipama i kroje tabelu? Sve je izgubilo smisao  - ogorčeno tvrdi za OK Radio, Igor Stojanović jedan od najboljih futsalera koje je Vranje imalo.

Vranjanci su poveli golovima Stojanovića u 3. i Stošića u 12. minutu nakon asistencija Stevanovića. Domaći futsaleri su do kraja poluvremena smanjili rezultat na 1:2 golom Matijevića u 20. minutu.

U drugom poluvremenu, preokret dolazi nakon izjednačenja koje Sas Marbu donosi Blažić u 33. minutu. Meč je rešen u 36. minutu nakon gola kapitena Tomina koji svojoj ekipi donosi vođstvo. Vranjski futsaleri krenuli su na sve ili ništa, bez golmana sa pet igrača u polju i primili još dva gola.

Strelci za Sas Marbo bili su. Blanuša u 38. i golman Kalaba u 39. minutu. Počasni, treći pogodak za ekipu Vranja postigao je Stevanović u 40. minutu.

Za ekipu Vranja, u Zrenjaninu su nastupili: Tasić, Predrag Nikolić, Stanojević, Stevanović, Stojanović, Stošić i Dodić. Nisu igrali: Milan Nikoli. Vučković.

U poslednjem kolu, ekipa Vranja dočekuje ekipu Smedereva.

Iz lige je, već, ispala ekipa Kolubare iz Lazarevca, a ko će sa njom u Drugu ligu znaće se u subotu. Vranjanci su na pretposlednjem mestu sa 15 osvojenih bodova. Direktni konkurent za opstanak im je niška ekipa VIK Naisusa koja ima 17 bodova i u poslednjem kolu igra kod kuće sa ekipom Sas Marbo Maks bet.

Vranjanci ostaju u ligi, samo ukoliko VIK Nasisus izgubi ili igra nerešeno, a oni pobede Smederevo


Dušan Đorđević  
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: