Futsaleri Vranja pred ispadanjem

Lokalni sport - Ponedeljak 31.03.2014 - 09:22

Vranje - Futsaleri Vranja izgubili su, u 16. kolu Prve futsal lige Srbije, od ekipe Ekonomca iz Kragujevca, lidera na tabeli, visokim rezultatom 6:1, a da li će ostati u ligi zavisiće od rezultata koja budu ostvarili u poslednja dva kola prvenstva.

KMF Vranje KMF Vranje


Protiv Ekonomca, Vranjanci su se temperamentno branili na svojoj polovini pa se čitavih 8 minuta nije menjao rezultat na semaforu. Nekoliko kontra napada i dobrih odbrana Momčilovića bilo je sve u tom periodu igre od ekipe Vranja.

Na drugoj strani, veliki posed lopte u nogama i dosta izglednih prilika jasno je svima stavljalo do znanja da će i ovu utakmicu Ekonomac lako rešiti u svoju korist.

Slobodan Rajčević je pogodio mrežu Tasića u 8. minutu i doneo vođstvo svojoj ekipi.

Zanimljiv je bio 12 minut. Jednu uspešnu kombinaciju iz kornera igrač domaćih Dodić pretvorio je u izjednačujući pogodak, ali domaći nisu stigli na da se raduju jer Mladen Kocić posle samo 20 sekundi i ponovo doveo "studente u prednost od 2:1.

U 14. minutu pravi brazilski pogodok postignut od strane Daniela. Izvanredan prijem lopte na grudi a onda na iznenađenje prisutnih još lepši lob udarac i gol koji je ispraćen burnim aplauzom.

Na poluvreme se otišlo vođstvom Ekonomca 3:1.

U drugom poluvremenu trener Ivan Božović pružio je priliku mlađem delu ekipe. Nikakve značajnije poromene u pristupu igri Vranja nisu se desile u ovom periodu pa je samo bilo neizvesno sa kolikim rezultatom će se završiti ova utakmica.

Mladi reprezentativac Miloš Simić u 24. minutu postigao je četvrti pogodak za Ekonomac.

Mladen Kocić u 37. minutu dao je svoj drugi gol, a kapiten Vidan Bojović u 37. minutu postavio je konačan rezultat KMF Vranje - KMF Ekonomac 1:6.

Sastavi ekipa.

Vranje: Tasić, Krstić, Stošić, Stevanović, Stanojević, Dodić, Vučković, Stoiljković, D.Tasić.

Ekonomac: Momčilović, De Souza, Kocić, Rajčević, Janjić, Rakić, Simić, Bojović, Nikolić, Surudžić.

Fusaleri Vranja su, dva kola pre kraja prvenstva, na pretoplsednjem mestu na tabeli sa 15 osvojenih bodova dva manje od direktnog konkurenta za opstnak u ligi ekipe VIK Naisusa iz Niša.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: