Generalka Dinama u Nišu

Lokalni sport - Nedelja 10.08.2014 - 09:41

Vranje – Fudbaleri Dinama, u nedelju, od 11 časova igraju protiv druge ekipe Radničkog iz Niša i to će biti generalna proba za početak prvenstva u Srpskoj ligi Istok.

Dinamo startuje u Jagodini Dinamo startuje u Jagodini

Dinamo u 1. kolu, u nedelju, 17. avgusta, igra protiv ekipe Trgovački Tabane u Jagodini.

Najbiliži stratnom mestu u timu, po onome što se videlo na kontrolnim utakmicama, su golman Danić, bekovi Krstić i Zvonimir Stanković, štoperi Miloš Kostić i Videnović, zadnji vezni Miloš Kostić i Miloš Ž. Tasić, vezni Žarko Stanković…

Dileme su još oko trojice fudbaler, u veznom redu i špicu.

Trener Dimovski biće na slatkim mukama jer za mesto špica ili dvojice njih, zavisi od taktike za koju se opredeli, konkuriše Lazarević, ako se potpuno oporavi od povrede i bude fizički spreman što je mala verovatnoća, Simonović; Vojinović, Savić, Džemailji, Milić, Marjan Petrović; Demić…

Treba napomenuti da u Srpskoj ligi Istok po pravilima mora da počne utakmicu jedan bonus igrač, rođen 1995. godine ili mlađi.

U Dinamu, najbliži tom staratom mestu su špicevi Petrović i Demić, ali i bek Stojanović, kao i vezni Jović.

Dušan Đorđević

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: