Goleada petlića

Lokalni sport - Četvrtak 27.03.2014 - 09:45

Vranje - Petlići Dinama, u nastavka prvenstva Prve lige petlića regiona istočne Srbije, odigrali su nerešeno protiv vršnajka iz ekipe Praćina 4:4, iako su na poluvremenu vodili sa 4:1.

Petlići, FK Dinamo Petlići, FK Dinamo

Petlići obeju ekipa pokazali su dinamičnu, borbenu igru sa puno šansi na obe strane. U prvom poluvremenu briljirali su domaći fudbaleri i postigli četiri gola, ali je drugo u potpunosti pripalo gostima koji su uspeli da poravnjaju rezultat.

Oko 50 gledalaca zadovoljno je napustilo stadion jer je videlo dosta mladih igrača, na počeku karijere, iz obeju ekipa, sa velikim potencijalom.

PRVA LIGA PETLIĆA RIS

FK DINAMO – OFK PARAĆIN 4:4

Vranje. Strelci. 1:0 – Milenković u 4, 2:0 – Petrović u 13, 2:1 – Šljivić u 29, 3:1 – Jovčić u 30, 4:1 – Jovčić u 33, 4:2 – Jovanović u 47, 4:3 – Lazić u 48, 4:4 – Krstić u 59. minutu.

Za petliče Dinama nastupili su: Ognjen Ristić, Marko Novković, Aleksandar Stoilković, Dragan Popović, Miloš Vučković, Aleksa Popović, Mateja Jovčić, Aleksandar Milenković, Filip Petrović, Zoran Jašerević.

Igrali su još: Nemanja Petrović, Bogdan Stanković, Filip Mitić, Ivan Stošić, Nikola Veličković, Đorđe Filipović I Stefan Janković.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: