Jug počeo sa pripremama

Lokalni sport - Petak 16.01.2015 - 08:53

Košarkaši vranjskog Juga počeli su u subotu pripreme za prolećni deo prvenstva u Prvoj regionalnoj ligi, koje startuje 30. januara.

KK Jug, Arhiva OK Radija KK Jug, Arhiva OK Radija

Po rečima trenera Vladimira Marinkovića dve nedelje će biti dovoljne za pripreme. Cilj košarkaša Juga je, navodi se na sajtu Sportskog saveza, isti kao na početku sezone, a to je opstanak u ligi, sa podmlađenim sastavom.
 - Biće vrlo teško ispuniti plan jer Jug u prvom delu sezone ima četiri pobede, koliko im treba i u nastavku šampionata da bi obezbedili opstanak. Igrački pogon ostao je isti, kao i napočetku takmičenja, jedini problem je još uvek nezalečena povreda kapitena Nikole Stevanovića. Povreda skočnog zgloba je zalečena, skinuta je longeta, ali se neće žuriti sa njegovim povratkom, kako bi zdrav krenuo u trenažni process – navodi Martinović.
Svi u klubu očekuju dobre igre na proleće i opstanak u ligi. Pored opstanka na takmičarskom planu, u organizacionom delu kluba dolazi polako do konsolidacije na svim nivoima, pa se očekuje uskoro i Skupština, kada će se izabrati legitimni organi Juga i da posle skoro 10 godina vranjski košarkaški klub dobije rukovodstvo.
U prvom kolu nastavka prvenstva, Jug je domaćin surduličkom Radniku.

OK Radio, Sportski savez

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: