Košarkašice Radnika drugoligaši

Lokalni sport - Sreda 10.09.2014 - 10:59

ranje - Ženski košarkaški klub Radnik iz Surdulice od ove sezone novi je član Druge lige, što je za klub sa tradicijom veliki uspeh.

ŽKK Radnik ŽKK Radnik

Zahvaljujući surduličkoj lokalnoj samoupravi koja je prepoznala značaj ženskog košarkaškog sporta, ovaj klub odlično radi i funkcioniše.

Osvajanjem trećeg mesta u Letnjoj košarkaškoj ligi izborio je plasman u Drugoj ligi Srbije. Da su ozbiljno shvatili takmičenje u Drugoj ligi, uprava, treneri i košarkašice Radnika na vreme su otpočeli pripreme za početak prvenstva, sredinom oktobra.

Na klupu ŽKK Radnika sela su dva aktivan igrača muškog kluba: Milan Janjić i Aleksandar Tasić, koji su vodili tim i  kroz Letnju ligu.
 
- Ozbiljno smo shvatili izazove koji donosi drugoligaško takmičenje, pa smo sa pripremama počeli početkom avgusta.

Bazične, sedmodnevne pripreme odradili smo na Vlasini. Ekipa je maksaimalno fizički spremna da se uhvati u koštac sa iskusnim ekipama iz Jagodine, Pirota, Niša, Paraćina…

Do početka prvenstva odigraćemo nekoliko kontrolnih utakmnca sa ekipama iz okruženja “Aktavis Akademije” iz Leskovca i “Nikolić Akademije” iz Vranja. Naš cilj je opstanak među drugoligaše i nadamo se da ćemo ga ostvariti - kažu za OK Radio treneri Janić i Tasić.

Dušan Đorđević
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: