Na pobedu protiv Slobode

Lokalni sport - Subota 06.09.2014 - 08:57

Vranje – Fudbaleri Radnika, u 4. kolu Prve fudbalske lige Srbije, dočekuju u Surdulici ekipu Slobode iz Užica i nadaju se da će nastaviti seriju uspeha koja ih vodi u sam vrh tabele.

FK Radnik FK Radnik

Ekipa Slobode neće biti nimalo lak protivnik za Surduličane jer se radi o prošlogodišnjem superligašu koji je tokom leta imao finasijske i organizacione probleme koje je uspeo tekom mukom da reši.

Zbog nagomilanih problema, fudbaleri Slodode, u čijim redovima igra sedmorica suprligaških fudbalera, krenuli su sa pripremama 10-tak dana pre početka prvenstva.

To se odrazilo na formu i rezultate u prva tri kola, ali se videlo da se tim stabilizovao i da će biti jedan od najboljih u ligi.

Da li će Sloboda krenuti na putu oporavka, baš, protiv Radnika zavisiće od surduličkih fudbalera koji su prijatno iznenađenje na startu sezone.

Radnik iz tri utakmice ima dve pobede i jednu nerešenu, sedam osvojenih bodova uz gol razliku 7:1.

Dušan Đorđević  
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: