Na Vlasini triatlon samoprevazilaženja

Lokalni sport - Nedelja 07.08.2016 - 11:22

Vranje - Vlasinski triatlon samoprevazilaženja koji se sastoji se od dve trke održava se u nedelju na Vlasini.

Sa prošlogodišnjeg triatlona.  Foto: udruzenjefreestaylera. com Sa prošlogodišnjeg triatlona. Foto: udruzenjefreestaylera. com

Prva trka je olimpijski triatlon, i sastoji se od plivanja na 1. 500 metara, vožnje bicikla na 40 kilometara i trčanja na 10 kilometara.

Druga trka je u disciplini sprint triatlon, koji se sastoji od plivanja na  750 metara, vožnje bicikla na 20 kilometara i trčanja na pet kilometara.

Olimpijski triatlon je ujedno i zvanično državno prvenstvo Srbije u triatlonu, dok se trka Sprint triatlon boduje u Kupu Srbije.

Start obe trke je u isto vreme na plaži ispred hotela Vlasina. Prijavljeno je preko 70 učesnika iz Srbije, Bugarske, Makedonije, Nemačke, Poljske, Austrije i Crne Gore.

Organizator Vlasinskog triatlona samoprevazilaženja je Šri Činmoj maraton tim iz Niša u saradnji sa Srpskom triatlonskom unijom i opštinom Surdulica.

Zbog održavanja biciklističkog i trkačkog dela trke sabraćaj će biti stopiran, otežan ili preusmeren zaobilaznim putem preko Vlasina Rida.

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: