Najmlađi Dinamovci rade punom parom

Lokalni sport - Sreda 06.08.2014 - 08:36

Vranje - Najmlađe kategorije Dinama, predpetlići i petlići, dečaci rođeni od 2002. do 2004. godine treniraju punom parom i spremaju se za svoja prvenstva, Mini maksi ligu i Prvu ligu petlića u regionu istočne Srbije.

FK Dinamo, predpetlići treniraju FK Dinamo, predpetlići treniraju

Sa njima rade treneri Igor Stojković Krespo i Nenad Jakšić Pileška svojevremeno pravi fudabslki majstori. Njihov posao koordinira Joca Ristić, poznati vranjski trener.

- Svakodevno na treningu imamo više od 50 dečaka koji marljivo  rade, uče fudbalsku veštinu i plene voljom i željom koja ih vezuje trajno za sport. Zadovoljavajuća je i disciplina na treninzima, radi  se stalno na njihovoj edukaciji jer cilj da se bave fudablom, ali i da budu dobri ljudi – kaže za OK Radio Joca Ristić.

Najmlađi Dinamovci uzeli su učešće na otvaranju i zatvaranju noćnog turnita u malom fudablu u Zlatokopu i oduševili brojnu publiku.

Dušan Đorđević
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: