Očekivano finale na Vlasini

Lokalni sport - Subota 26.07.2014 - 09:09

Vranje – Fudbaleri Radnika pobedili su prvog dana turnira “Vlasina 2014.” ekipu vicešampiona Makedonije Horizont Tirnovo sa 3:2.

Radnik i Orion plasirali se u finale Radnik i Orion plasirali se u finale

U finalu, Surduličane čeka meč sa ekipom Moravac Orion iz Mrštana.

Radnik je do pobede stigao zahvaljući uigranoj kombinaciji iz auta, gde je nakon ubacivanja lopte od strane štopera Ljube Baranina golgeter Jovan Jovanović dva puta sprovodio loptu u mrežu.

U drugoj utakmici, ekipa Moravca Oriona iz Mrštana bila je bolja od ekipe Borca iz Čačka, nakon boljeg izvođenja jedanesteraca, rezultatom 3:2. U regularnom delu utakmice bilo je 1:1.

Finale se igra u subotu od 18 časova, a za 3. mesto od 16.

Horizont – Radnik 2:3 (2:1)

Vlasinsko jezero – Sudija: Igor Kocić (Vlasotince), Georgijev u 13. i 41. minutu za Horizont, a Jovanović u 4. i 55. i Ristić u 69. za Radnik.

Horizont: Dimovski, Ilijev (Najdenov), Stojilov (Kurt), Mutavdžijski, Mitev, Mavrov, Gašev (Kovačev), Kočoski (Božilov), Pandev (Ivanov), Georgijev), Dolopčev.

Radnik: Šejić (Radaković), Ilić (N. Petrović), Milovanović, Pejčić (Kuđoje), Krstić, Barnin (Savić), Rajović (jeremić), N. Stojanović, Jovanović, F. Stojanović (M. Petrović), Milutinović (Ristić).

Igrač utakmice: Ljubo Baranin

Dušan Đorđević

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: