Pala i Bežanija

Lokalni sport - Nedelja 02.11.2014 - 08:20

Vranje - Fudbaleri Radnika iz Surdulice savladali su u 12. kolu Prve lige Srbije ekipu beogradske Bežanije sa 1:0 golom Srđana Simovića u 28. minutu

FK Radnik FK Radnik

Još u četvrtom minutu utakmice, desni bek Radnika Slobodan Jovanović zaradio je blagu kontuziju, nakom čega je zbrinut u Zdravstvenom centru.

Surduličani su dominirali tokom čitave utakmice, ne iskoristivši još nekoliko izglednih prilika za gol, i pokazavši zbog čega su lider na tabeli. Utakmicu je pratilo oko 2.000 ljudi.

Pred kraj utakmice isključena su dva igrača gostiju. U 85. minutu Marko Stanovčić zaradio je žuti karton, nakon čega je loptu bacio u publiku, i dobio još jedan žuti, odnosno crveni karton.  

U 90. minutu isključen je Igor Jelić zbog grubog starta.

Ekipa Radnika je, nakon 12 odigranih kola, na prvom mestu Prve lige Srbije,  sa 29  osvojenih bodova.

Rezultati ostalih susreta koji su odigrani u subotu: Sloga iz Petrovca na Mlavi je trijumfovala nad BSK Borča, rezultatom 1:0, Jedinstvo putevi je sa 3:2 savladao Moravac Orion, dok su Mačva i Kolubara igrale nerešeno 1:1.

Ostale četiri utakmice igraju se u nedelju. Proleter dočekuje Slogu iz Kraljeva, a Sloboda gostuje Sinđeliću.

Javor Matis će ugostiti Metalac iz Gornjeg Milanovca, dok će tim Bačke biti domaćin gostima iz Srema, odnosno Injđiji.

U sledećem 13. kolu, Radnik gostuje ekipi Inđije.

Slađana Tasić
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: