Pavlovac ne zna za poraz

Lokalni sport - Nedelja 15.06.2014 - 07:55

Vranje – Fudbalski klub Pavlovac svojom igrom i rezulatatima obeležio je prolećni deo prvenstva u Pčinjskog okružnoj ligi.

FK Pavlovac FK Pavlovac

Momci koje trenira, a sa njim i igra, Dragan Stojanović Firga (56) napravili su neverovatnu seriju, s obziriom da su bili u donjem sdelu tabele,  od,  čak,  10  uzastopnih utakmica  bez  poraza.

 Skor je impozantan:  osam pobeda  i dva  nerešena  rezultata. Poslednja ekipa koja poklekla pred razigranim Pavlovčanima bila je ekipa iz Levosoja.

- Igramo srcem, borbeno, ne predajemo se do poslednjeg minuta. Onda kada smo počeli da igramo taktički odgovorno došli su i uspesi. Čestitam svim igračima u klubu, ovo je za našu fudbalsku istoriju – kaže za OK Radio Stojanović.

Pavlovac – Levosoje 3:0
Strelci. Mitrović u 4, Tomić u 66. i A. Jovanović u 86. minutu za Pavlovac. Sudija: Danijel Novković (Vranje), Pomoćnici: Antonije Pehčevski i Danilo Petrov (obojica Surdulica), Delegat:  Nenad Đorđević (Surdulica).
Pavlovac: Nikola Simonović, Dejan Stanković, Miloš Janković, Mladen Stojanović, Milan Stojanović, Nenad Jovanović, Marko Tomić, Danijel Nikolić, Saša Mitrović, Aleksandar Jovanović, Marjan Jovanović.
Igrali su još: Aleksandar Mitrović, Boban Mitić i Dragan Stojanović.   
Levosoje: Dejan Trajović, Dejan Milanović, Stojan Karanfilović, Dušan Stojanović, Stefan Nikolić, Aleksandar Stojanović, Stefan Zafirović, Slobodan Bogdanović, Ibraim Ljevica, Aleksandar Stojković, Stevan Stojković.

Dušan Đorđević

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: