Pioniri Pčinjskog okruga u top formi

Lokalni sport - Subota 05.04.2014 - 10:30

Vranje – Pionirska fudbalska selekcija Pčinjskog regiona, dečaci rođeni 1999. godine, odigrala je utakmicu u Bujanovcu i pokazala da ima puno perspektivnih igrača u tom godištu.

Pionirska selekcija Pčinjskog regiona Pionirska selekcija Pčinjskog regiona

Dečaci su bili podeljeni u dve ekipe, bila je ovo prva provera u ovoj godini za ovu selekciju i prikazan je lep i dopadljiv fudbal, a viđeno je nekoliko lepih golova.

Za selekciju PO, nastupili su dečaci iz Dinama iz Vranja, OFK Vranje, Radnika iz Surdulice, Preševa, Morave iz Vladičinog Hana, BSK-a iz Bujanovca, Pčinje iz Trgovišta…

- Sledeća selektivna utakmica biće odigrana sa selekcijom Jablaničkog okruga, krajem aprila. Iz FK Dinamo, za selekciju PO, nastupili su: Marjan Janković, Vukašin Cvetković, Nikola Stošić, Nikola Savić, Luka Arsenović, Vujadin Stanojković, Vasilije Spasić, Mladen Kitanović i Stefan Đorđević, a iz OFK Vranje:  Miloš Cenić, Lazar Bogdanović, Jovan Stošić i Nikola Stojanović.

Svi su ispunili očekivanja – kaže za OK Radio Joca Ristić trener u FK Dinamo.

Dušan Đorđević
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: