Prva pojačanja Radnika

Lokalni sport - Subota 25.06.2016 - 11:06

Vranje - Prvih dana letnjih visinskih priprema koje fudbaleri surduličkog „Radnika“ provode na Vlasini, potpisani su i prvi ugovori sa novim pojačanjima surduličkog superligaša.

Novi početak na Vlasini: pojačanja Radnika FOTO Radnik/OK Radio Novi početak na Vlasini: pojačanja Radnika FOTO Radnik/OK Radio

Doskorašnji desni bek „OFK Beograda“, Zlatko Liščević, potpisao je ugovor na godinu dana, dok će se novi čuvar mreže Suduličana Ognjen Čančarević, koji je pristigao iz ekipe „Mladosti“ iz Lučana, ugovorom vezati na dve godine.

Zlatko Liščević, rođen je 8. marta 1991. godine u Somboru.

Igrao je na poziciji desnog beka najpre u „Crvenoj Zvezdi“, kasnije u „Metalcu“, a potom i u „OFK Beogradu“.
 
Ognjen Čančarević, rođen je 25. septembra 1989. godine u Užicu.

Do sada je čuvao mreže „OFK Beograda“, a potom i ekipe „Mladosti“ iz Lučana.

Inače, sredinom ovog meseca, surdulički “Radnik” je dobio i novog trenera, Gorana Lazarevića, bivšeg trenera beogradskog prvoligaša “Sinđelić”.

Prema planu, fudbaleri “Radnika” će nakon boravka na Vlasini, pripreme nastaviti na Zlatiboru.

U toku priprema, planirano je da se odigra nekoliko kontrolnih utakmica, među kojima će 3. jula biti i meč na terenu u Surdulici protiv FK “Levski” iz Sofije.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: