Prvi poraz stonotenisera Vranja

Lokalni sport - Sreda 28.10.2015 - 09:36

Stonoteniseri Vranja doživeli su neočekivano prvi poraz u prvenstvu Druge lige Srbije na gostovanju u Negotinu rezultatom 2 :4 iako su pre susreta važili za favorite.

Reprezentativac Petar Filipović izgubio oba susreta. Foto: STK Vranje Reprezentativac Petar Filipović izgubio oba susreta. Foto: STK Vranje
Ni odlične partije najboljeg pojedinca Branislava Milenkovića i njegove dve pobede nisu mogle da ekipu spase od poraza jer su ostala dva igrača potpuno razočarala.
 
Naime, letošnje pojačanje i po kvalitetu prvi igrač DušanAnđelković je poražen u oba susreta od daleko slabijih igrača što predstavlja veliko iznenađenje, dok je novopečeni kadetski reprezentativac Srbije Petar Filipović takođe izgubio oba susreta.
 
Stonoteniserima već u nedelju predstoji još jedan derbi protiv ekipe Jedinstva iz Užica i prilika da novom pobedem ponovo preuzmu lidersku poziciju.
 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: