Radnik dočekuje Spartak

Lokalni sport - Petak 30.10.2015 - 12:47

Vranje - Fudbaleri Radnika iz Surdulice u nedelju od 14:30 dočekuju Spartak iz Subotice u utakmici 16. kola Super lige Srbije.

Surduličani računaju na pobedu. Foto: OK Radio Surduličani računaju na pobedu. Foto: OK Radio
Trener Radnika Miloš Veselinović kaže da prva utakmica sa Spartakom na početku sezone, koju je Radnik odigrao nerešno, i ova predstojeća nemaju mnogo sličnosti.
 
- Ekipa Spartaka i Radnika nisu iste ekipe kao u prvom kolu. Subotičani su promenili trenera pred ovaj duel, a Radnik je to učinio ranije. Smatram da Spartak zaslužuje bolji plasman što pokazuju i rezultati na početku sezone, ali su upali u malu rezultatsku krizu. Dolaskom novog trenera sigurno će se svi sistemi u tom klubu podići na viši nivo i mislim da će ta šok terapija izazvati promene i u igračkom kadru - navodi Veselinović.
 
Veselinović ističe da je atmosfera u ekipi dobra, i da je u duelu sa Spartakom realno očekivati pobedu.
 
- Mi ćemo, nadam se, da napravimo pozitivan rezultat koji bi nam puno značio u nastavku prvenstva. Raspoloženje je dobro, sve je lakše posle pobede nad Novim Pazarom. U seriji smo u kojoj nismo izgubili i optimizma ima, pa sa nestrpljenjem očekujemo naredni duel - kaže Veselinović.
 
Radnik je na 13. poziciji sa 14 bodova, dok Spartak ima 7 bodova i nalazi se na pretposlednjem mestu na tabeli, od ukupno 16 timova.
 
 
 
 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: