Radnik poražen od Zvezde

Lokalni sport - Nedelja 16.08.2015 - 20:21

Vranje - Fudbaleri Crvene zvezde vezali su treću uzastopnu pobedu u domaćem šampionatu pošto su u utakmici šestog kola Super lige kao gosti savladali surdulički Radnik sa 2:0 (0:0).

Golovi pali u drugom poluvremenu. Foto: Twiter nalog FK Radnik Golovi pali u drugom poluvremenu. Foto: Twiter nalog FK Radnik

Svoje najbolje prilike Radnik je imao posle udaraca Slaviše Stojanovića u 3. i 31. minutu, ali je kod prvog udarca intervenisao Savo Pavićević, a kod drugog Vukašin Jovanović koji je loptu izbacio sa gol linije.

U dobre prilike domaćih treba uvrstiti i pokušaj Vladana Pavlovića iz slobodnog udarca kada je Predrag Rajković sjajnom intervencijom izbacio loptu u korner.

Sa druge strane, Crvena zvezda je najbolju priliku u prvom poluvremenu stvorila posle loše postavljene ofsajd zamke domaće ekipe kada je Hugo Vijeira dodao Srđana Plavšića ali je on šutirao pored gola.

Aleksandar Katai je uspeo da povuče loptu u šesnaesterac domaće ekipe i da preciznim udarcem u dalji ugao gola Miroslava Grujičića donese prednost Crvenoj zvezdi.

Nakon vodećeg pogotka Crvene zvezde domaći su se otvorili, pokušali da stignu do izjednačujućeg gola, ali nikako nisu uspevali da stvore konkretnu priliku i da zaprete Predragu Rajkoviću.

Deset minuta pre kraja odbrana Radnika ostavlja previše prostora rezervisti Saši Stojanoviću koji na sličan način kao Aleksandar Katai kod prvog gola pogađa mrežu domaćeg tima i postavlja konačan rezultat.

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: