Sokoli startovali pobedom

Lokalni sport - Subota 22.03.2014 - 11:09

Vranje - Ragbi klub 13 Soko iz Vranja otpočeo je sezonu u Drugoj ligi Srbije pobedom nad ekipom Morave Gepardi iz Leskovca sa 34:22.

Ragbi klub 13 Soko Vranje Ragbi klub 13 Soko Vranje

Soko je ostvario novu pobedu nad Leskovčanima tek u poslednjem minutu, iako su odlično startovali esejima Nikole Perovića, Aleksandra Stojanovića i Boška Markovića.

Leskovčani su odgovorili preko Vladimira Stevanovića i dva puta Aleksandra Pavlovića.

Marković i Vladimir Dimitrijević ponovo su doneli opipljiviju prednost Sokolu, ali Milan Đorđević je  vratio  neizvesnost, dok je Miloš Stašin trećim golom približio svoj tim na samo jedan posed razlike.

Sve dileme, međutim, razrešio je Đorđe Stošić, koji je u poslednjim trenucima postigao esej, dok je njegov brat Filip petim golom postavio konačnih 34:22.

Slobodna u prvom kolu je bila ekipa Niša.

Sve ekipe iz ovog ranga takmičenja narednog vikenda igraju prvu rundu Kupa Srbije, nakon čega se nastvalja učešće u Drugoj ligi.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: