Stonoteniseri Vranja na prvenstvu Srbije

Lokalni sport - Četvrtak 12.11.2015 - 17:43

Vranje - Na pojedinačnom prvenstvu Centralne Srbije za stonotenisere koje se u nedelju održava u Aleksincu učestvovaće i predstavnici Vranja.

Vranjanci imaju šanse za medalje. Foto: STK Vranje Vranjanci imaju šanse za medalje. Foto: STK Vranje
Ovaj turnir je i izborno takmičenje za prvenstvo Srbije, pa je i učešće  vranjskih stonotenisera uslov za nastup na državnom prvenstvu.
 
Iako će ovo takmičenje biti najkvalitetniji turnir u pojedinačnoj konkurenciji jer na njemu učestvuju igrači iz Super lige i Prve lige Srbije, šanse za Branislava Milenkovića i Dušana Anđelkovića nisu male da konkurišu za neku od medalja, kažu u STK Vranje.
 
Takmičari iz Vranja imaju velike šanse da se domognu medalje u konkurenciji parova s obzirom na igru koju su pokazali u dosadašnjem delu šampionata.
 
Prema najavama iz kluba, nastup ostalih takmičara će biti samo prilika da provere svoje mogućnosti u konkurenciji odličnih igrača sa kojima do sada nisu imali prilike da se sretnu.
 
Posle učešća na Prvenstvu Centralne Srbije sledi prvenstveni susret u Vranju protiv ekipe Borca iz Čačka u kome su Vranjanci favoriti.
 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: