Uspešan start Dinamovih nada

Lokalni sport - Subota 19.04.2014 - 09:47

Vranje - Omladinci Dinama iz Vranja pobedili su, u redovnom kolu Prve omladinske lige Srbije, ekipu Vlasine iz Vlasotinca sa 2:1, poluvreme 1:1.

FK Dinamo, omladinci FK Dinamo, omladinci

Vranjanci su do pobede došli golovima Aleksandra Janjića u 45. i Stefana Stamenkovića u 48. minutu. Gol za goste postigao je Marković  u 35. minutu iz jedanesterca.

Sudijska trojka iz Vranja na čelu sa mladim i perspektivnim Jovanom Đorđevićem zadovoljila je krtiterujume oko 100 navijača i delegata Ivicu Mladenovića iz Vranja.  

Trener omladinaca Dinama Joca Ristić zadovoljan  je borbenošču svoje ekipe.

- Većim delom utakmice igra je bila ravnopravna, gostujuća ekipa je pružila veoma dobru igru, bilo je šansi na obe strane, ali pobedili smo zasluženo -  navodi Ristić za OK Radio.

Za omladince Dinama su nastupili: Miloš Vojinović, Nikola Stojanović, Petar Stojković, Vukašin Stojanović, Stefan Mihajlović, Stefan Stojmenvić, Stefan Stamenković, Aleksandar Jawić, Ljubiša Demić, Nenad Andrejević, Stefan Jovanović.  

Igrali su još: Marjan Petrović, Vladimir Miljanović, Jovan Antonijevići Stefan Stanković.

Dušan Đorđević
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: