Vranjanci među najboljima u borilačkim veštinama

Lokalni sport - Ponedeljak 18.05.2015 - 06:17

Na drugom po redu MMA državnom prvenstvu koje je za vikend održano u Beogradu u hali “Šumice” sportsko udruženje IRON MMA TEAM iz Vranja učestvovalo je sa pet takmičara i osvojilo tri bronzane medalje.

Foto: IRON MMA TEAM Foto: IRON MMA TEAM

Nastupio je jedan takmičar u “A”  klasi, koji se je borio za ulazak u reprezentaciju, troje u ”B” klasi i jedan  takmičar u “C” klasi.

Slađan Dragišić  osvojio je bronzanu medalju, ”A” klasa 70 kg, Dušan Trajković takođe bronzana medalja ”B” klasa 70 kg i Milan Stanković bronzana medalja ”B” klasa 77 kg.

Na državnom prvenstvu koje je ujedno bilo i izborno za evropsko prvenstvo učestvovalo je 26 klubova i 82 takmičara, “A” i “B” klase i revijalno”C”klasa.

- Predsednik trenerske komisije Jovan Milićević obavio je prvo zvanično licenciranje trenera od strane MMA saveza Srbije u saradnji sa profesorom Goranom Kosumom.

IRON MMA TEAM je dobio prvog zvaničnog licenciranog trenera na jugu Srbije profesora Nenada Anđelkovića našeg sugrađanina – saopštavaju iz  udruženja.

Predsednik udruženja Slađan Stanojković i menadžer Zoran Mladenović najavljuju mnogo bolje rezultate na sledećim prvenstvima i MMA turnirima u zemlji i inostranstvu i nastavljaju sa pormocijiom MMA borilačkog sporta i zdravog načina života.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: