Vranjanci najbolji u okrugu

Lokalni sport - Četvrtak 16.04.2015 - 06:04

Na Okružnom takmičenju u streljaštvu koje je održano u Vranju na gradskom strelištu pobednik u konkurenciji ekipnog takmičenja pionira sa 459 krugova je O.Š. „Dositej Obradović“ iz Vranja.

Sa takmičenja u streljaštvu, foto: B. Đorđević Sa takmičenja u streljaštvu, foto: B. Đorđević

Pobednik u konkurenciji ekipnog takmičenja pionirki sa 438 krugova je O.Š. „Vuk Karadžić“  Vranje.

U pojedinačnoj konkurenciji najbolji je bio Zlatan Petrov O.Š. „Jovan Jovanović Zmaj“ sa 180 krugova i Anastasija Stojanović iz O.Š. „Svetozar Marković“ u Vranju sa  179 krugova.

Pobednik u konkurenciji ekipnog takmičenja omladinaca sa 766 krugova je Tehnička škola iz Vranja.

Pobednik u konkurenciji ekipnog takmičenja omladinki sa 739 krugova je takođe Tehnička škola iz Vranja.

U pojedinačnoj konkurenciji najbolji je bio Đorđe Stošić sa 264 kruga iz Tehničke škole u Vranju i Milica Tasić Hemijsko- tehnološka škola sa 265 krugova.

Republičko takmičenje u streljaštvu održava se 21. aprila u Smederevu, a od vranjskih škola plasirale su se O.Š. „Dositej Obradović“ pioniri i „Vuk Karadžić“ pionirke, omladinci i omladinke Tehničke škole i pobednici Okružnog takmičenja u streljaštvu u pojedinačnoj konkurenciji.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: