ABA: Srpski derbiji na startu

Nacionalni sport - Sreda 23.09.2015 - 08:55

Nova sezona ABA lige počinje 1. oktobra, a u prvom kolu biće viđena dva srpska duela, pošto se sastaju Crvena zvezda i Mega Leks, odnosno Metalac i Partizan.

Na startu će biti i hrvatskih derbija. Foto: Starsport Na startu će biti i hrvatskih derbija. Foto: Starsport

Duel Crvene zvezde i Mega Leksa igra se narednog četvrtka od 21 čas u hali “Pionir”, a susret u Valjevu na programu je dan kasnije u istom terminu.

Početak nove sezone u regionalnom takmičenju označiće dueli između Zadra i Cibone, odnosno Olimpije i MZT Skoplja, koji se igraju 1. oktobra od 17 časova. Istog dana će se sastati i Budućnost i Krka, od 19 časova.

Za petak su, pored duela Metalca i Partizana, zakazana jođ dva meča – između debitanata Tajfuna i Sutjeske i Cedevite i Igokee.

Sve učesnike nove sezone ABA lige očekuje zgusnut raspored na startu, pošto će za 11 dana odigrati po pet utakmica. Drugo kolo igra se već tokom prvog vikenda oktobra.

Titulu u regionalnom takmičenju brani Crvena zvezda.

B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: