"Crvena zvezda treba da profitira na mladima"

Nacionalni sport - Utorak 17.03.2015 - 13:56

Zamenik sportskog direktora Crvene zvezde Blažo Raosavljević kaže za "Sport" da najveći talenti više neće biti olako prodavani.

Starsport Starsport

Klub je u prethodnom periodu dobijao ponude i neka donja granica je postavljena kada su u pitanju obeštećenja. Odlasci svakako zavise od situacije na tržištu, mada je jasno da sa mladima treba da profitira Crvena zvezda - kaže Raosavljević za “Sport”.

Rajković je na golu i već ja kapiten, priliku dobijaju Jović, Ristić i Jovanović, tu je i Grujić, a Raosevljević veruje da će većinu biti moguće zadržati i posle juna i dodaje:

- Dolazili su brojni skauti bez najava i protiv Jagodine i Vojvodine. Njihovo pravo i želja da se uvere u kvalitet koji svakako imamo. Često je potrebno vremena da se momci uklope u sistem, mada potencijal niko ne može da im ospori - kaže on.

Generalni direktor Zvezdan Terzić spominjao je da je pojedinačna cena od 1,5 do 2 miliona evra.

- Razmatrano je na sastancima Upravnog odbora da pored teške finansijske situacije treba da se stegne kaiš, a da se radi planski kada su u pitanju pojačanja. Zimus nismo hteli da zatvaramo mesta deci i pojedinci polako postaju pravi oslonci pored iskusnijih kolega - kaže Raosavljević za Sport.

B92, SPORT

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: