CZ: Stiže Luković, Mrđa oprašta dug

Nacionalni sport - Sreda 25.06.2014 - 13:02

Dolazak Zvezdana Terzića pokrenuo je stvari s mrtve takče u Crvenoj zvezdi, Dragan Mrđa je povukao tužbu i oprostio dug, a verovatno stiže Aleksandar Luković.

Starsport Starsport

Kako prenose Novosti, Luković će uz Nenada Milijaša biti okosnica novog Zvezdinog tima. Crveno-beli žele i Nikolu Žigića, ali je on trenutno nerealna opcija.

Nekadašnji reprezentativac, 32-godišnji defanzivac Luković je slobodan igrač i već je obavio prve razgovore sa čelnicima, pa se očekuje da nakon dvogodišnjih spekulacija konačno se vrati na Marakanu.

S druge strane, iako je takođe bez ugovora, Žigić će teško ispuniti želju novog trenera Nenada Lalatovića i takođe se vratiti u Ljutice Bogdana, jer ga želi nekoliko ruskih klubova sa kojima Zvezda ne može da se nosi finansijski.

Mrđa je ponudio rukovodstvu kluba nagodbu, da oprosti deo duga i povuče tužbu.

- Ostalo je da sutra održimo još jedan sastanak, ali sam ubeđen u konačni dogovor, tačnije da ću zbog ovog poteza dobiti čiste papire - rekao je Mrđa za MozzartSpot.

Lalatović očekuje da u timu ostanu Savo Pavićević, Marko Petković, Nikola Mijailović, Aleksandar Kovačević, dok su eventualne želje Milan Rodić i Aleksandar Katai, koji bi došli na pozajmice iz Zenita i Olimpijakosa, te Čavrić i Dražić iz OFK Beograda, Gavrić iz Napretka i Gaćinović iz Vojvodine.

Klub uz Mrđu definitivno napuštaju Miloš Ninković i Abiola Dauda, koji traži isplatu svih dugovanja.
 

B92, VEČERNJE NOVOSTI, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: