Dan I: Ana otvara Artur Eš, Novak treći

Nacionalni sport - Ponedeljak 31.08.2015 - 09:12

Prvog dana takmičenja na US openu na terenu će biti petoro srpskih igrača – svi smešteni u gornjoj polovini žreba.

Počinje US Open. Maddie Meyer/Getty Images Počinje US Open. Maddie Meyer/Getty Images

Ana Ivanović će 17.00 časova na stadionu Artur Eš igrati protiv slovačke teniserke Dominike Cibulkove.

Posle njih na teren izlaze domaća teniserka Venus Vilijams i Monika Puig iz Portorika, a po završetku tog meča počeće duel prvog igrača sveta Novaka Đokovića i Brazilca Žoaa Souze (oko 20.30 časova po našem vremenu).

Bojana Jovanovski će na teren broj 16 izaći u isto vreme kada i Ana, a protivnica joj je Laura Aruabarena iz Španije. Posle igraju Španac Pablo Anduhar i Tejmuraz Gabašvili iz Rusije, a zatim će Filip Krajinović igrati protiv Kolumbijca Alehandra Gonzalesa.

Jelena Janković će u prvom kolu igrati protiv Francuskinje Osean Dodan. Taj meč je drugi na programu terena broj 13, negde oko 18.30 po našem vremenu.

Odbranu šampionskih titula počeće Amerikanka Serena Vilijams i Marin Čilić iz Hrvatske. Serena će igrati protiv Ruskinje Vitalije Djatčenko, a Čilić protiv Argentinca Gvida Pelje.

U ponedeljak će na teren i Rafael Nadal koji takmičenje na US openu počinje duelom sa Bornom Ćorićem iz Hrvatske, kao i Ruskinja Marija Šarapova, čija će protivnica biti Australijanka Darja Gavrilova.

B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: