EL: Slavlje Reala, poraz Zvezde

Nacionalni sport - Četvrtak 26.02.2015 - 22:54

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su od Reala u Madridu sa 85:61, u 8. kolu Top16 faze u Evroligi.

StarSport StarSport

Tim Dejana Radonjića pretrpeo je sedmi poraz u E grupi, dok je Real zadržao čelo tabele ostvarivši sedmu pobedu.

U duelu osvajača španskog i srpskog Kupa Zvezda je veoma dobro počela, imala je na krilima sjajne igre Marjanovića +8 u prvoj deonici, ali Real je do preokreta došao već u drugoj četvrtini, pa je na poluvremenu imao +11 (40:29).

Zvezda je u trećoj deonici smanjila na -5, bilo je 46:41, ali Real je ponovo odgovorio serijom, a u poslednjoj četvrtini stigao je i do nerealno visoke prednosti.

Crveno-beli su još jednom imali velikih problema sa izgubljenim loptama (19) i šutem za tri poena (1-14), pa zbog toga nisu mogli ozbiljnije da ugroze "kraljevski klub".

Boban Marjanović još jednom je potvrdio svoju dominaciju u Evroligi sa 21 poenom (8-13), 13 skokova i indeksom 35, a jedini dvocifreni osim njega bio je Majk Cirbes sa 13 poena i 9 skokova. Po 8 poena ubacili su Vilijams i Kalinić, a 5 je dodao Dangubić.

Kod domaćina, Džejsi Kerol je imao 17, rudi Fernandes 15, a Serhio Rodriges 13 poena.

U narednom kolu Zvezda dočekuje Makabi, a pre toga u nedelju igra "večiti derbi" sa Partizanom.

B92, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: