Igraču Pazara prećeno pištoljem

Nacionalni sport - Utorak 24.02.2015 - 05:53

Fudbaleru Novog Pazara Žarku Udovičiću navijači tog kluba su pretili pištoljem, tvrdi Sindikat profesionalnih fudbalera “Nezavisnost”.

Starsportphoto Starsportphoto

Do incidenta je navodno došlo u ponedeljak, a kao razlog se navodi promašeni penal Udovičića na utakmici sa Radom u Beogradu.

Sindikat je prvo na svom profilu na društvenoj mreži Fejsbuk objavio informaciju o napadu, ali nije navedeno ni o kom igraču, ni klubu se radi.

- Kako smo obavešteni, u toku dana se desio jedan incident. Navijači jednog kluba su u svlačionici repetirali pištolj i stavili na glavu jednom igraču...

Dok ne budemo dobili dozvolu igrača nećemo objavljivati njegovo ime kao i ime kluba - navodi se u poruci Sindikata profesionalnih fudbalera “Nezavisnost”.

Prvi čovek Sindikata Mirko Poledica je gostujući u emisiji “Total Soccer” potvrdio da se radilo o Udovičiću, kojeg su napali huligani koji se predstavljaju kao navijači Novog Pazara. Poledica je takođe istakao da je Udovičić tražio raskid ugovora sa Pazarom.
      
 

B92, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: