Italija: Srbija snažna, a mi nemamo vremena za odmor

Nacionalni sport - Četvrtak 10.09.2015 - 10:37

Plejmejker reprezentacije Italije Danijel Heket očekuje uzbudljivu utakmicu sa Srbijom.

Italijani kažu da Srbi igraju najbolju košarku. Foto. Starsport Italijani kažu da Srbi igraju najbolju košarku. Foto. Starsport

“Srbija je tim koji igra najbolju košarku u Evropi, bar do sada. Došli smo u poziciju da se sa njima borimo za prvo mesto u grupi i verujem da će biti uzbudljiva utakmica. Srbija je najbolja jer igra snažno, jednostavno. Veoma su spreman i dobro vođen tim“, kaže Heket pred duel koji će odlučivati o prvom mestu u B grupi.

“Mnogo ih cenim zbog načina na koji rade. Mi nećemo imati mnogo vremena da se odmorimo, a igrali smo i težak meč protiv Španije. Pola tri popodne je zaista sulud termin za igranje košarke“, dodao je Heket.

Italija je posle produžetka savladala Nemačku i sada ima skor 3-1.

“Velikim timskim naporom smo dobili ovu utakmicu. Žestoko smo se borili i uspeli da se vratimo nakon što su oni poveli sa deset poena razlike. Nismo se rasplali u odbrani iako je Šreder bio neverovatno dobar. Veoma sam srećan i ponosan zbog načina na koji smo se vratili posle poraza od Turske“, kaže Heket.

Meč Italija – Srbija igra se u četvrtak od 14.30.
 

B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: