Jojić: Nagovoriću Subotića

Nacionalni sport - Utorak 07.10.2014 - 06:18

Fudbaler Borusije iz Dortmunda Miloš Jojić rekao je da ne zna zašto Neven Subotić ne igra za reprezentaciju, ali da će pokušati da ga nagovori da se vrati.

Beta/AP Photo/Geert Vanden Wijngaert Beta/AP Photo/Geert Vanden Wijngaert

Selektor Srbije Dik Advokat prošle nedelje je rekao da Subotić ne želi da igra za nacionalni tim, dok se sam igrač nije oglašavao.

Selektor Srbije Dik Advokat prošle nedelje je rekao da Subotić ne želi da igra za nacionalni tim, dok se sam igrač nije oglašavao.

"Ne znam, zaista, o čemu se radi, mada se meni ne čini da on odbija da igra za Srbiju. Neven je sjajan igrač i čovek, a ja ću se, evo, truditi da ga nagovorim da se vrati".

Srpski fudbaleri u utorak se okupljaju pred prve mečeve u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2016. godine u Francuskoj. Prvo ih u subotu očekuje susret sa Jermenijom, koja će igrati bez Jojićevog saigrača Mktarijana, a potom i tri dana kasnije utakmica sa Albanijom na stadionu Partizana.

- Očekuje nas težak posao, Jermeni su i bez Mktarijana veoma nezgodan rival, ali se nadam da ćemo mi odigrati na visokom nivou i ostvariti željeni cilj - zaključio je Jojić.
 

B92, VEČERNJE NOVOSTI, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: