Kup: Perović izbacio Zvezdu!

Nacionalni sport - Sreda 29.10.2014 - 19:26

Fudbaleri Rada napravili su veliko iznenađenje u osmini finala Kupa Srbije, pošto su minimalnim rezultatom eliminisali Crvenu zvezdu.

Starsport Starsport

Šampion Srbije bio je totalno bezidejan na Vračaru, a najbolje prilike za goste propustili su Luka Jović, na isteku prvog poluvremena, i Darko Lazović u finišu meča.

Jedini gol u ne previše kvalitetnom meču viđen je posle pet minuta igre u nastavku. Rad je izveo kontru po desnom boku, Veselinović je proigrao Slavka Perovića, a bivši igrač Crvene zvezde savladao Kahrimana.

Mogli su Građevinari da reše pitanje pobednika već u narednih desetak minuta, ali su Rodić, Marković i Jelić bili za malo neprecizni. S druge strane, gosti su tek posle primljenog gola, i oporavljanja od šoka, počeli nešto da igraju, ali to nije bilo dovoljno ni za ozbiljniju šansu, a kamoli gol.

Najbolju priliku za goste u prvom poluvremenu propustio je Luka Jović, kada je nonšalanto šutirao u situaciji "1 na 1", da bi Darko Lazović desetak minuta pre kraja, na centaršut Nikole Mijailovića pogodio prečku.

Isti rivali sastaće se i narednog vikenda, u okviru desetog kola Jelen Superlige, takoše na Vračaru.

U istom terminu odigrana su još tri meča – Spartak je bio siguran protiv Proletera (2:0), Jagodina je bila ubedljiva na gostovanju Radničkom 1923 (3:0), dok je Radnički Niš savladao Inđiju tek posle penala (4:1).
 

B92, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: