Minimalni poraz Partizana sa desetoricom

Nacionalni sport - Sreda 19.08.2015 - 09:35

Fudbaleri Partizana poraženi su na gostovanju BATE Borisovu 1:0 (0;0), u prvom meču plej-ofa kvalifikacija za Ligu šampiona.

Revanš u Breogradu za nedelju dana. Foto: partizan.rs Revanš u Breogradu za nedelju dana. Foto: partizan.rs

Pobedu svojoj ekipi, pred revanš u Beogradu naredne srede, doneo je Mihail Gordejčuk udarcem glavom posle slobodnog udarca u 75. minutu meča.

Partizan je u finišu prvog poluvremena ostao sa igračem manje na terenu, jer je drugi žuti karton zbog neopreznog starta na sredini terena dobio Jevtović.

Prethodno je srpski šampion propustio nekoliko prilika, a najveću je u 13. minutu imao Živković posle dodavanja Abubakara.

Od tog momenta crno-beli su igrali znatno opreznije i pored toga su uspeli nekoliko puta da zaprete pred protivničkim golom, ali se u Beograd vraćaju bez pogotka u gostima.

BATE je uglavnom napadao po desnoj strani i pravio dosta problema Partizanu, naročito u prvom poluvremenu preko Rodijonova, iako je nekoliko puta opasno zapretio i sa levog boka, dok Partizan nije uspevao da stvori akcije na taj način.

Posle nove šanse koju je propustio Živković, koji je ponovo dobro sarađaivao sa Abubakarom, stiže kazna i vođstvo domaćih. Posle kornera sam na pet metara bio je Gordejčuk koji glavom postiže pogodak.

Partizan će dočekati BATE sledeće srede na svom terenu u Humskoj 1.

B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: