Muslin: FKCZ bez sreće sa Džajićem

Nacionalni sport - Subota 14.06.2014 - 13:42

Bivši trener Crvene zvezde Slavoljub Muslin u izjavi za DSL “Sport“ žestoko je kritikovao predsednika kluba Dragana Džajića.

Starsport Starsport

Trofejni stručnjak veruje da je skorašnja odluka UEFA o eliminaciji srpskog šampiona iz evropskih takmičenja prava katastrofa.

- Dragan Džajić je kriv za to, on je režiser stranputice “crveno-belog“ tima. Ništa ne radi, samo statira, a majstor je da potroši klupske pare -  rekao je Muslin.

Trener koji je u Zvezdine klupske vitrine doneo tri titule državnog šampiona, a na klupi ekipe iz Ljutice Bogdana sedeo je u dva navrata.

- Zvezda je u velikom minusu, sadašnja uprava je pokušala da ga smanji, ali dok je tu Džajić sreće neće i ne može da bude. Mora se pod hitno naći neki čovek koji bi pokrio minus. Ili neki jaki sponzor i da se krene od nule, drugu varijantu ne vidim - zaključio je Muslin.

B92, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: